February 8, 2018

December 8, 2016

Please reload

Recente berichten

Vier duurzaamheidstips voor jouw restaurant

October 9, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Welkom bij Van De Kaart!

December 8, 2016

Yes! Jij bent terechtgekomen op de blogpagina van ons online content bureau. Wie zijn wij? Online content bureau Van De Kaart bestaat uit drie jonge ondernemers. Otis Lalihatu (26), Sydney Douwes (22) en Floor Beenen (22) kennen elkaar van de opleiding journalistiek. Drie verschillende mensen, met verschillende interesses, maar ze hebben een gezamenlijke passie: Eten. 

 

Omdat online bekendheid vandaag de dag zo enorm belangrijk is, kunnen restaurants niet achterblijven. Toch hebben restauranteigenaren vaak geen idee waar en hoe ze moeten beginnen. Wij willen deze taak graag van ze overnemen. Van De Kaart biedt drie verschillende drie-gangenmenu's waar de klant uit kan kiezen. Zo zorgt Van De Kaart dat jullie restaurant op de kaart wordt gezet!

 

We willen de klant graag meer aanbieden dan alleen het verbeteren van online content, daarom hebben we deze blog ontwikkeld. Hier vindt u informatie over de ontwikkelingen in de media, columns en interviews. Deze blog is zowel voor klanten als horecaliefhebbers. 

 

Veel leesplezier!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle